FacebookTwitter

Donderdag 10 mei 2018

Doe maar relax donderdag...

 

11:00 uur Opening Heufs Volksfeest

Om 11:00 uur wordt de Hoven uit het bed getrommeld door de Spekboeren. Helaas is met ingang van 2018 het oplaten van de ballonnen niet meer toegestaan vanuit de gemeente, maar niet getreurd! Wij hebben een verrassing bedacht om het Heufs Volksfeest om 12:00 uur samen met alle kinderen feestelijk te openen. Dus zorg dat je er voor die tijd bent zodat je met ons mee kunt doen.

 

13:30 uur Workshops voor de kinderen

In de tent zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen, ze mogen zich onder andere vergrijpen aan de chocoladefontein en ook hun eigen koekjes versieren. Lekker smullen! Natuurlijk wordt er ook gedacht aan Moederdag, want je mag vandaag al je creativiteit in de tent loslaten en iets moois maken voor zondag.

 

Bijdrage €2,- per kind te betalen door een munt bij de kassa in de tent.

 Afbeeldingsresultaat voor vogelschieten

13:30 uur Vogelschieten

Heb je de houten vogel tot op heden nog niet naar de grond kunnen schieten en daarmee de titel van Schutterskampioen misgelopen? Dit jaar weer een kans om die felbegeerde trofee mee naar huis te knallen. De Schutterskampioen 2017 zal hiervoor de aftrap geven met het eerste schot. Ondertussen natuurlijk een biertje of een wijntje drinken (fris mag ook ;)) en bijpraten met bekenden.

 

Deelname voor de kinderen €2,50 en voor de volwassenen €5,-. Inschrijving vanaf 13:00 uur.

 

15:00 uur Live muziek door verschillende bands

Zodra de vogel ter aarde is gedaald tijd om even bij te komen. Met een drankje in de ene hand en iets te eten in de andere hand lekker achterover leunen en genieten van wat live muziek. De zon in je gezicht en praatje met je buur, hoe fijn is dat! In de flyer staat dat het Schipperskoor zou optreden. Helaas is het schipperskoor verhinderd. Natuurlijk hebben wij vervanging gevonden: Hey Sister go Sister net als vorig gaan ze weer knallen! waarna de bands King George en Just Jo het overnemen om wisselend live muziek ten gehore te brengen. In de tent wat spellen voor de kinderen en een springkussen ter vermaak. Ook dit jaar kijken we aan hoe gezellig het is voordat we de tent sluiten en het een dag noemen. Het belooft in ieder geval wel een heerlijke dag te worden deze donderdag ;).

 Afbeeldingsresultaat voor king george band

 

01:00 uur Uiterlijke sluiting tent