FacebookTwitter

Vrijdag 11 mei 2018

Vroeg uit de veren...

 

09:00 uur Kleedjesmarkt

Trommel die dozen met speelgoed, kleding, spellen, prullaria, antiek en wat nog meer maar weer van zolder, want het terrein mag weer bezaaid worden met kleedjes. Genoeg aanbod om tussen te snuffelen en weet, de één zijn rommel is de ander zijn schat! Vanaf 08:00 uur mag je met je kleedje een plek zoeken op het terrein voor de tent. Let op: op de rommelmarkt mogen geen eet- en drinkwaren verkocht worden. Koffie en thee is verkrijgbaar in de tent.

 

11:00 uur Poppentheater InkiPinki

De allerkleinsten kunnen deze ochtend een heus avontuur beleven tijdens een voorstelling over Ridder Alfons en de drie gevaarlijke opdrachten. Kom er lekker bij en help mee bij het avontuur! Aansluitend mogen alle kleintjes zich ook laten schminken als ridder, prinses of iets anders moois.

 

13:30 uur Survival Race

Springen, klimmen, bouncen, kruipen, klauteren… geen tijd te verliezen! Vind zo snel mogelijk je weg door alle obstakels. Welke team overleeft deze hindernisbaan het beste en mogen zich na deze dag de survival kampioenen van de Hoven noemen? Denk jij dat je het in huis hebt? Geef je dan op!

Inschrijving is per team van minimaal vier deelnemers en mogelijk via de website of tijdens het feest aan de bar tot vrijdag 12:30 uur.

Gerelateerde afbeelding

18:30 uur Bingo  

Stempels paraat! Het is weer bingo tijd! De borrelnootjes, advocaatjes en natuurlijk een heel aanbod aan mooie prijzen staan klaar om er weer een top bingo van te maken. Iedereen mag aanschuiven, doe gezellig mee! Bingokaarten zijn tijdens de bingo per ronde te koop.

 

21:00 uur Après Ski Party

De winter is voorbij, de lange latten staan weer droog.. maar ach wat doet dat er toe! Het is nooit te laat voor een goede Après Ski Party. Haal die dirndls en lederhosen nog maar een keer uit de kast, want we toveren de tent om tot een winterwonderland om dit jaar nog één keer zo’n lekker winters feestje te kunnen vieren!

 

Entree vanaf 21:00 uur voor personen vanaf 18 jaar €5,-. Personen onder de 18 jaar gratis. Kom je binnen voor 21:00 uur? Dan betaal je ongeacht je leeftijd geen entree.

 

01:00 uur Sluiting tent