FacebookTwitter

Zaterdag 12 mei 2018

Nog ééntje dan...

 

10:00 uur Vossenjacht

Alle speurders opgelet! We hebben vernomen dat er een aantal rare figuren over ons terrein zwerven. We weten niet wat ze hier doen of wie ze zijn, maar ze moeten nodig opgespoord worden. Kun jij ons helpen ze te vinden? Meld je om 09:45 uur met je groepje bij de tent en neem je speurneus mee!

 

12:00 uur Darttoernooi

Onehunderdandeightyyyyyy!!!! Slijp je pijlen, want we gaan dit jaar weer voor die bull’s eye. Kon je vorig jaar niet meer zo scherp gooien in de loop van de middag of had je gewoon pech met je partner? (Het ligt altijd aan de ander natuurlijk ;)) Grijp dan dit jaar die revanche tijdens een nieuw blind koppeltoernooi. Gaan onze winnaars koppels van vorig jaar ook dit jaar weer met de wisselbeker naar huis óf is er een nieuw geboren sterren duo dat hier een pijltje voor gooit? Uiteraard zijn er naast de eer en de wisselbeker, ook verschillende geldprijzen te winnen.

 

Extraatje! Om de strijd niet te hoog op te laten lopen en het lekker gemoedelijk te houden, komt Rob Maan vanaf een uurtje of twee op bezoek om te voorzien in wat fijne meezingers om de sfeer helemaal goed op gang te brengen.

 

Deelname vanaf 14 jaar. Opgave is individueel en kan via de website of tijdens het feest aan de bar tot zaterdag 11:00 uur indien nog plek. Inschrijfgeld bedraagt €5,-, voor aanvang toernooi te betalen. Er is plaats voor 64 deelnemers waarbij geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 Rodeo Stier

Tussen 13:30 en 17:00 uur Wedstrijdjes stier rijden

Het is ons opgevallen dat vooral de wat oudere garde op de zaterdagmiddag maar al te graag op hun (luie ;)) gat in de zon blijven zitten. Wat actie op het terrein vinden wij echter wel gewenst en daarom introduceren wij dit jaar stier Betsy! Wij dagen jong én oud uit om deze stier te temmen en zo lang mogelijk op deze extreem wilde stier te blijven zitten! Natuurlijk zullen wij die ene geboren cowboy of cowgirl rijkelijk belonen.

 

De tent is gesloten van 18:00 tot 20:00 uur

 Afbeeldingsresultaat voor curls on fire

21:00 uur Coverband Curls on Fire

De laatste avond is weer aangebroken en jullie weten wat dat betekent, Het dak moet eraf!! Het Achterhoekse Curls on Fire gaat hiervoor zorgen, want als achterhoekers iets kunnen dan is het wel een feestje bouwen. Met zes man sterk aan ervaring, een breed repertoire, mooie lichtshow en veel enthousiasme zorgen ze ervoor dat de hele tent in vuur en vlam komt te staan! We gaan zeker weten een mooie avond tegemoet, dus zorg dat je erbij bent!

 

Entree vanaf 21:00 uur voor personen vanaf 18 jaar €5,-. Personen onder de 18 jaar gratis. Kom je binnen voor 21:00 uur? Dan betaal je ongeacht je leeftijd geen entree!

 

01:00 uur Sluiting tent