FacebookTwitter

Heufs Volksfeest 2018

Een mooie driedaagse staat voor de deur!

 

Nog even... en het Heufs Volksfeest 2018 gaat van start! (Heujjjj!!!) Wederom staan er veel leuke activiteiten, fijne muziek en genoeg eten & drinken op de agenda. Kortom, meer dan genoeg om er samen een mooie driedaagse van te maken met vooral veel gezelligheid.

 

We gaan het Heufs Volksfeest heerlijk relaxt van start met op donderdag een nieuwe verrassende opening, kinderworkshops, een potje vogelschieten en een drankje & hapje onder het genot van live muziek. Het is duidelijk... de donderdag van vorig jaar is ons (en naar ons idee óók jullie) goed bevallen en daarom dit jaar voor herhaling vatbaar. Nu hopen dat de zon ons eveneens zal vergezellen, want dat maakt het natuurlijk nog net een tikje beter ;).

 

Vorig jaar niet al je oude spullen verkocht of geen mooie tweedehands parel gevonden? Geen nood, ook dit jaar weer een kans op de rommelmarkt vrijdagochtend. Een poppenkast in plaats van een Clown, survivallen in de middag voor de jeugd, uiteraard weer een bingo én als afsluiter een (enigszins verlate, maar zeker niet minder leuke) Après Ski Party en onze vrijdag is weer compleet. Een dag bomvol met activiteiten voor jong & oud. Het kan niet missen of ook voor jou zit er iets bij en vergeet je mooiste outfit voor de avond niet!

 

Welke in lederhosen of dirndl gehulde dame of heer de weg naar huis is kwijtgeraakt op vrijdagavond zal zaterdagochtend worden opgespoord door ons kleine speurders, want tijdens deze vossenjacht is geen enkel vreemd gekleed figuur op ons terrein meer veilig! Wederom het Heufs Darttoernooi in de middag waarbij niemand minder dan Rob Maan een nummertje komt zingen. Alle energie kunnen jullie tot slot kwijt tijdens een knallend feest in de avond met de Coverband Curls on Fire.

 

Niet te vergeten… Ook dit jaar weer neemt Stichting Volksfeest de Hoven deel aan het initiatief “Hart voor de Achterhoek” van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Hierbij kunnen leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek van 22 mei tot en met 6 juni 2018 een stem uitbrengen aan verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stem op ons!! Het bedrag dat wij hierdoor gesponsord krijgen komt ten goede aan het Heufs Volksfeest. Kijk op www.rabobank.nl/noa voor meer informatie.

 

Wij hebben er weer zin in en gaan ervan uit jullie ook. Tot snel!

 

 

Het bestuur